Nosaltres
La nostra història
A partir del año 1984 Joan Viñolas y Mª Farnes sus hijos, Gemma, Marta y Albert, después de una considerable reforma, pasaron a regentar lo que hoy es el restaurante Can Formiga.
Durante tres décadas este local ha trabajado con las mejores carnes de montaña, por nuestra procedencia y las mejores viandas del Maresme siendo privilegiados por el Mar y la Montaña, siempre regados por los mejores vinos.
Sigue siendo el Restaurante la familia, Viñolas, Formiga, Jove.
Joan Viñolas


Excel·lent varietat de menú
Els nostres plats es cuinen amb fogons i amb brasa de carbó, aconseguint plats d'ahir, d'avui i de sempre. A més, disposem d'una gran varietat de menús per a tota mena de gustos que s'afermen en tot paladar de forma fructífera.
El nostre Xef
Un bon restaurant necessita un millor xef.
- La cuina ha anat passant de generació en generació.
- Xef amb experiència i estudis en una de les millors escoles de cuina a nivell mundial.

Disseny interior elegant
- Restaurant tradicional i familiar.
- Ambient tranquil.
Gran servei professional
Gemma, va estudiar a l'escola d'hostaleria de Barcelona, i ha aconseguit convertir-se en la Sommelier del restaurant que lidera la sala aconseguint meravellosos èxits amb els clients combinant el menjar i la beguda.
Menús
Promocions


UBICACIÓ
Gràcies
